We love comic stars

2014. augusztus 21.
A Sugarbird „lerántotta a leplet”: kiderült kik lesznek a márka új arcai 2014 őszétől! Nem mások, mint a világ leismertebb és legkedveltebb rajzfilmfigurái: Minnie, Mickey, Pluto, Demona, Csipkerózsika, Bambi, Breki, a Pindúr Pandúrok, Dexterék és még sorolhatnánk…A legnagyobb külföldi divatcégek után hamarosan Magyarországon is bemutatkoznak ezek a mesefigurák, méghozzá egészen egyedi és exkluzív divatkollekciók keretében. Elsőként a Sugarbirdnél!

„Egy teljesen új, állandó vonalat vezetünk be ennek a kollekciónak, Sugarbird Allstars néven. Korábban már voltak mesekollekcióink magyar rajzfilm hősökkel, mint például Frakk vagy Kockás Fülű nyúl, amelyek szintén nagyon sikeresek és közkedveltek voltak. A meséket szinte mindenki szereti, mi is nagy szeretettel nyúlunk egy-egy ilyen témához.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a magyar mesehősök után ebben a divatkategóriában, az országban elsőként sikerült olyan világcégekkel páratlan együttműködést kialakítani, mint a Walt Disney vagy a Cartoon Network. Mi nem csak pólókat és joggingokat készítünk, hanem igyekszünk minél divatosabb, csajosabb formákban is bemutatni a karaktereket, amolyan Sugarbird-ös stílusban. Természetesen tervezzük további rajzfilmek által megihletett kollekciók elkészítését is.” – mesélte Jagasics Hedvig a Sugarbird ügyvezetője.

Hamarosan más-más imádnivaló mesehősök által inspirált szebbnél szebb grafikázott fazonokat mutatnak be. A Mickey és Minnie Originals cuki kis szereplői már augusztus közepétől várják rajongóikat a Sugarbird üzletekben.