A természet ékszerbe rejtve

2014. augusztus 19.
Képzeljetek el egy olyan nyakláncot, amibe el tudjátok rejteni a természet zamatát, és az mostantól mindig veletek lehet! A PandArte bloggere most egy olyan lányt mutat be nektek, aki varázslatosan szép ékszereket készít környezetünk csodás ajándékaiból.

Szafajet az a lány, aki annyira együtt él a természettel, hogy az ékszerein is azt örökíti meg. Megragadja a pillanatot és úgy zárja be alkotásaiba a virágokat, kis bogarakat, csigákat és kagylókat, hogy azok továbbra is olyanok mintha élnének, egyszerűen vibrálnak!

Fodor Timkáról sajnos személyesen sokat nem tudok, mert egyszerűen nem lehet vele időpontot egyeztetni egy találkozóra. Vagy folyamatosan a természetet járja, vagy épp a gyűjtéseit dolgozza fel, vagy épp egy vásáron árulja portékáit, de ez nem is baj, mert ez is azt bizonyítja, hogy munkáit sokan szeretik és figyelemmel kísérik. Én a Facebook oldalára lettem figyelmes, ahol gyönyörű dolgokat osztott meg a közönségével.

Ahogy látom, két fő profilja van, a műgyantás és a palackos ékszerek. Nekem elsősorban az utóbbiak tetszenek, de azok nagyon! Olyan jó lehet egy ilyen kis „élmény” fiolát magammal hordani! Ha éppen nyári hangulatra vágyok, akkor felveszem a levendulás, ha téli, akkor az erdei mohás, ha pedig vízparti, akkor a kagylós nyakláncomat. Ugyan még nincs ilyen nyakláncom, de el tudom képzelni, hogy percekre visszavarázsolna a természetbe.

Szóval ő Szafajet Naplelet – Minden, ami Napból és Földből fakad. Leletek, színek, időkavicsok, ősi tenyérnyomatok. Természet és idő.

PandArte

A galériáért nagyobb méretben kattints a képre!