Jönnek Olivia Palermo cipői

2014. augusztus 22.
Már nem kell rá sokat várni, hogy a sztárvilág egyik legnagyobb stílusikonja, Olivia Palermo által tervezett cpőkbe bújtathassuk lábainkat. Az Aquazurranak tervezett kollekcióban többek közt elegáns, nőies csizmák, strasszos szandálok és bőr bokacsizmák közül válogathatunk.

Olivia Palermo kifogástalan stílusáról minden alkalommal meggyőződhetünk, amikor a divatikon valamilyen jeles eseményen megjelenik. Nem is kérdés, hogy már tűkön ülve vártuk, mi fog kisülni az olasz luxusmárkával, az Aquazurraval való kollaborációjából.

„Azt hiszem nem titok, hogy imádom a szép cipőket. Így hát nagyon élveztem, hogy egy kis ‘túlélő csomagot’ tervezhetek, ami minden nőnek, minden korban, minden alkalomhoz jól jöhet.” – meséli Palermo

A gyönyörű Olivia – ak egyébként júniusi esküvőjén is hihetetlenül stílusos és elragadó menyasszony volt – már régóta nagy rajongója a firenzei cipőgyártónak, így természetesen nagyon lelkesen látott a feladathoz. A kollekció darabjai egytől egyig igazi nőies darabok, hatalmas tűsarkakkal, melyek között van klasszikus fazonú csizma, elegáns bokacsizma és ékkövekkel kirakott szandál, melyet Olivia egyik kedvenc vintage nyaklánca inspirált. A cipőket ráadásul maga Palermo népszerűsíti egy csodás fekete-fehér fotósorozaton!

Ha szeretnénk Olivia Palermo cipőibe bújni, és van rá minimum 600 fölös dollárunk, akkor augusztus 25-től a Net-A-Porterről rendelhetünk magunknak.