A görög istennő szandáljai

2014. augusztus 26.
Utazó divatbloggerünk, az olasz Gildakoral Flora most Athénből jelentkezik legújabb felfedezettje, Marietta Chrousela görög modell isteni lábbelijeivel.

Sziasztok!

A nyárnak még nincs vége, ezért is gondoltam, bemutatok még egy rendkívül trendi márkát: Marietta Chrousalát görög modellt és televíziós műsorvezetőt sokfelé ismerik a világban, és a divat terén is egyre komolyabb befolyással bír. Az ő nevéhez kapcsolódik a Marietta’s Fantasy (www.mariettafantasy.com) szandálmárka megalapítása is.

Marietta 2003-ban lett Görögország szépe, így bejutott a Miss Universe látványos döntőjébe is. Ugyancsak ő képviselte hazáját Párizsban, a Miss Europe fináléjában.

Eleinte modellkedéssel foglalkozott. Karrierje akkor indult be, mikor olyan magazinok címlapjára került, mint például az InStyle, a Life & Style, a Celebrity vagy a Lucky. Máig több mint ötven borítóról mosolyog ránk, rengeteg fotózáson vett részt, és számos híres nemzetközi divattervező divatbemutatóján vonult végig a kifutón. Közben azért az iskolát sem hanyagolta el: az Athéni Egyetem kommunikációs szakán szerzett diplomát, majd a munkája mellett a Panteion Egyetemen még egy Kommunikációs pszichológia mesterképzésben is részt vett.

Marietta 2002 és 2004 között az Athéni Nyári Olimpiai Játékok önkénteseként is dolgozott. Az ő feladata volt, hogy ismert személyként az olimpiai lángot vigye, amely számos országon keresztül végül Görögországa érkezett. Emellett a kick box versenyek idején a külföldi újságírókat is ő koordinálta.

Marietta mindezeken túlmenően számos sikeres görög, amerikai és ausztrál tévéműsorban is szerepelt, így például a Lot on Sunday főműsoridős játék egyik háziasszonya volt, de saját reggeli show-ja is futott három évig az egyik csatornán. Ebben a három órás műsoridő alatt hírességekkel beszélgetett, de ugyanúgy sort kerítettek benne egy kis főzésre, horoszkóp-elemzésre, és persze a divat sem maradhatott ki.

Legutóbb pedig a „Szombat esti láz” görög változatának egyik fellépőjeként láthattuk.