Merjük bevállalni nyári ruháinkat ősszel is

2014. augusztus 28.
Kicsit hűvösebbre fordult az idő, de divatbloggerünk, Festy arra bíztat minket, hogy napközben viseljük még bátran kedvenc nyári ruháinkat, csak vigyünk magunkkal egy dzsekit szükség esetére.

Sziasztok!

Sajnos idő előtt beköszöntött a nem várt ősz és vele járó, késő esti hideg. Tudom, hogy ez a szettem még nyári, viszont amikor egy hete készítettük álmomban se gondoltam volna, hogy augusztusban végén nem lesz legalább 25 fok és napsütés. „Kompenzálásképpen” adok nektek pár praktikus tippet, hogyan öltözzünk megfelelően ennyire változékony időben.

Az egyik kedvenc viseletem a fehér csipke ruha és a kicsit bohém stílusú kalappal megfűszerezve, ahogyan már megszokhattátok tőlem. 🙂 A nyári ruha mellé ilyenkor viszont mindenképp érdemes berakni a táskánkba egy melegebb, színben, stílusban passzoló felsőt is hozzá. Én a natúr színű bőrdzsekimmel szeretem kombinálni ezt a ruhát, amihez nagyon jól mutat egy hasonló színű, lazább fazonú hasított bőr csizma. Ha nagyon fázósak vagytok, akkor egy harisnyát is alá lehet venni.

Azért én még bízom benne, hogy szeptemberben visszatér hozzánk a jobb idő a vénasszonyok nyarával! 🙂

Festy

Fotó: Gregus Máté

Outfit:

Dress: Stradivarius
Szandál: Stradivarius
Táska: Benzol
Kalap: H&M
Karkötő: Springfield