Less be a Gucci showroomjába!

2014. szeptember 25.
Bloggereink, Magdi és Festy a legendás Gucci showroomjában jártak Olaszországban, ahol meglesték a márka legújabb kollekcióját is. Szerencsére nekünk is elhozták az olasz sikk érzetét néhány csodás fotó formájában, így mi is láthatjuk a Gucci háza táján készült legújabb bőr -és csipkecsodákat.

A Gucci bemutatóról már meséltünk nektek korábban, fantasztikus élmény volt! Néhány nappal később egy külön időpontra elmehettünk a showroomba is, hogy testközelből megcsodálhassuk a kifutón látott darabokat. Szerencsére remek „túravezetőnk” is akadt, aki igazi szenvedéllyel mesélt nekünk az egyes darabokról, így megtudhattunk érdekes dolgokat. Sokkal jobban lehetett a ruhákra koncentrálni, főleg, mert itt valóban a részletek koronázzák meg a szetteket, ami sokszor fel sem tűnik távolról.

A Gucci az egyik legrégebbi divatmárka, épp ezért nagyon fontos számukra, hogy a nagymúltú név támasztottta elvárásoknak most is megfeleljenek. A ruháikat az első lépéstől az utolsó szál elvarrásáig Olaszországban készítik, csakis a legkiválóbb minőségű anyagokból, kézzel kimunkálva az apró részleteket.

Frida Giannini SS15-es kollekciójának kulcsa a teljes összhang, a 70-es évek stílusáig nyúl vissza, kicsit újragondolva az akkori szabásokat. A kollekciót az olyan visszatérő elemek teszik egységessé, mint a szalagok, tengerészgombok vagy az apró kövek. A legújabb darabok között találhatunk bőrből készült csipkebetétes ruhát, könnyű szőrméket és vidám mintákkal nyomott blúzokat is.

A ruhák különlegesek, de mégis abszolút hordhatóak. Az a kis extra minden esetben valamilyen részletben rejlik, amit sok esetben kézzel készítenek. Ahogy közelebb megyünk, és megérintjük az anyagokat, észrevesszük azokat az apró díszítéseket, máris tudjuk, hogy mitől is ennyire sikeres ez a márka.