Csókolj duplán Weiler festményen és pólón!

2014. október 18.
Weiler Péter legújabb festményein és limitált pólókollekcióján csókkal ünnepli az őszt.

A Design Hét keretei között nyílt meg Weiler Péter Kiss***Kiss*** című kiállítása, ahol bemutatták a festőművész által megálmodott, Dorkoval közös pólókollekcióját is.

Weiler Péter húsz éve állít ki folyamatosan Budapest különböző helyszínein és galériáiban. Színes és figuratív képei egyedi hangulatot teremtenek, a hétköznapok kimerevített pillanataiban az élet szépségén túl annak banalitására is ráismerhetünk. Műveiből mosoly és humor sugárzik. A Dorkoval való együttműködésben a festő egyik régi álma is teljesült, végre tényleg hordhatóvá válnak műalkotásai. A Weiler pólókollekcióban visszaköszönnek az alkotó védjegyei, az egyedi hangulatú szituációk, színek és arcok.

„A hordható képek gondolata, valójában mindig is benne volt a munkámban. Szinte a legtöbb kiállításomra készítettem limitált mennyiségű saját tervezésű trikót. A leglimitáltabb mennyiség az volt, amiből csak egy darab készült, és én hordtam a megnyitón. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy a DORKO felkért, hogy tervezzek egy pólókollekciót. Régi álmom teljesült, és most végre profi szakemberek által gondozva kerülnek majd az üzletekbe. Ígérem, ha szembe jössz velem az egyik pólómban, kapsz egy nagy ölelést!”

A Dorko tervezőinek munkáira az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Olyan művészeket kérnek fel a kreatív tervezésre, akik kitűnnek a tömegből, akik meg merik mutatni a gondolatvilágukat, véleményt alkotnak és formálnak. Tervezőiket összehozzák azzal a közönséggel, akik a művészetükkel azonosulni tudnak, és ezt öltözködésükkel ki is merik fejezni. A cél, hogy az emberek élő kiállításként vigyék a tehetséges magyar művészek alkotásait.

A Weiler Limited Edition by Dorko termékek a Playersroom webshopban, illetve a Playersroom kiemelt üzleteiben (Mammut, Westend, Aréna) érhetőek el.