Utcai outfit Halloweenre hangolva

2014. október 31.
Egész héten mindenki Halloween hangulatban ég, készülnek a tematikus édességek és outfitek. Bloggerünk, Festy a mai posztjában Halloween inspirálta szettet választott.

Sziasztok!

Tegnapelőtt már kaphattatok egy kis ízelítőt a Chabyval közösen készített Halloween összeállításunkból a Best of street chic rovatban. Most megmutatom nektek a többi képet is! 🙂

Elkezdődött a Halloween szezon és lassan ellepik az internetet a különböző beöltözős képek. A Spriengfield is indított egy nemzetközi blogger kampányt, amiben a bloggereiknek kreatívan kellett megoldaniuk ezt a témát. Magyarországról minket választottak Chabyval erre a feladatra. Már több éve figyelem, hogy a Lookbook.nu-n milyen stílusban oldják meg a az outfitterek a Halloween-t és ezekből a képekből merítettünk inspirációt Chabyval a szettek összeállításához. Nem akartuk túl horrorosra venni a dolgot, mert szerintünk az már nem annyira a divatról szól.

Ha Halloween hangulatot szeretnétek elérni, akkor mindenképpen a fekete szín domináljon a szettetekben és valahol visszaköszönhetnek a tipikus motívumok, mint például a tök fej, a fekete macska, a csontváz, a denevér. Egyre több beautybloggernél látom, hogy szeretik az arcukat is kifesteni. Ha bevállalósak vagytok, akkor azt is kipróbálhatjátok!

Festy

Fotó: Beauty Junkie
Total look: Springfield