TASTECODE – A város amazonjai

2014. október 27.
A TASTECODE bloggere minden hétfőn egy-egy kávézót mutat be, melynek a hangulatához egy-egy magyar divattervező munkáját társítja, lefestve ezzel a hely hangulatát. Induljon jól a reggel, találd meg a külső és belső inspirációdat és stílusod. Öltözz fel és kóstolj, érezd magad a saját dimenziódban és hozd létre a saját ‘TASTECODE-od’!

Butter Brothers pékség és a USE bag a rohanó hétköznapok egyik stílusos hozzávalója.

Akik tudatosan élik a napjaikat és szeretik a minőségi élelmiszereket, azoknak a Butter Brothers egy Kánaán. Itt minden termék adalékanyagtól és tartósítószertől mentes. A tejtermékek a Komárom-Esztergom megyei máriahalmi gazdaságból, a szabadon legeltetett tehenektől származnak. A füstölt húsokat sóval tartósítják, a helyben sütött péksütemények pedig úgy gyönyörűek, hogy közben nincsenek levegővel felfújva.

Ha ennyi nem lenne elég, az aranybarna, roppanó péksütiken kívül a kávé is minőségi. Ez szerezte számomra a legnagyobb meglepetést. Világos pörkölésű Workshop kávé, tökéletesen elkészítve csordul a poharunkba. A Butter brothers logó, amit a kanadai Pretty Ugly grafikus tervezett, óriási betűkkel, az egész falat beborítva fogad minket, amikor belépünk a pékségbe, jól idomulva a hely minimál hangulatához.

Friss házi péksüti, újhullámos kávé elvitelre, clutch a kézben, és már indulhat is a nap.

A USE bag táskakollekció a USE unused tervezőtrió márkája, amely tökéletesen kielégíti a nagyváros rohanó, laza hétköznapjainak igényeit. Legújabb DC comics kollekciójuk a Warner Bros-szal együttműködve jött létre, melyben ikonikus képregényhősök jelennek meg a táskákon, jellegzetes karaktert kölcsönözve azoknak. Ezek a darabok segítenek kitűnni a mindennapi hősöknek a szürke hétköznapokból, egyedi street style megjelenést biztosítva férfiaknak és nőknek egyaránt.

Cheetah clutch erős, független nagyvárosi hőssé ruházott fel. Ki ne szeretne pár percre Wonder Woman bőrébe bújni és amazonként szelni a mindennapokat? Azonban a világ megmentése és a gepárdokkal való harcolás hiányában, csak a croisant-nal küzdöttem meg.  Ezt azonban bármikor újra vállalnám.