A sztárok legragyogóbb ruhái a LACMA-díjátadón

2014. november 03.
A LACMA film és művészeti díjkiosztó gála fő szponzora a Gucci divatház volt - az estélyhez híven a sztárok is az olasz márka kreációiban vonultak végig a vörös szőnyegen.

Jennifer Lopez

Az énekesnő-színésznő köztudottan rajong a Gucci-ház darabjaiért – korábban a márka arca is volt a gyerekeivel együtt. A szombat esti díjátadóra egy csollogó, merész kivágással rendelkező, alakkövető ruhát választott, melyet a diszkrét uszály tett még tündöklőbbé.

Selena Gomez

Az 22 éves énekesnő Cara Delevigne topmodellel érkezett a partira, s minden szemet magára vonzott ebben a gyönyörű, ezüstszálakkal tűzdelt estélyiben. A ruha pántja bővelkedett a díszes elemekben, ezért Selenának ékszerekre sem volt szüksége.


Salma Hayek

Mindenkit túlragyogott a LACMA – gálán a mexikói színésznő, hiszen fehér ruhájának felsőrészén milliónyi ékkő, flitter és díszítő elem pompázott. Ebben az esetben a hangsúlyosabb fülbevaló sem volt túl sok, hiszen az egész estélyi nagyon letisztult és egyszerű volt.


Kate Hudson

A remek ízléséről ismert színésznő erősebb sminkjét egy visszafogottab árnyalatú ruhával tette teljessé. Az aszimmetrikus estélyi nem csak a szabásvonala miatt érdekes, hanem a rétegzése miatt is: hol kevesebb, hol több organza anyagot használtak a ruha megálmodói.


Demi Moore

A gála egyik meglepetése Demi Moore volt, aki az uszályos, fekete ruhájában elragandóan festett. A ruha nagyvonalúsága miatt itt sem volt szükség túl sok ékszerre, csupán egy kis ragyogó ezüstszínnel körbevont fülbevalóra volt szüksége Demi-nek a tökéletes szetthez.


Amy Adams

A vörös hajú színésznő egy szexis, mély dekoltázzsal rendelkező Gucci-darabot választott az estélyre. A ruha merész, flitterekkel tűzdelt felsőrészét a szolidan bővelkedő szoknyarésze ellensúlyozta, ami rendkívül elegánssá tette Amy megjelenését.


Cara Delevigne

A brit divatipar nagy büszkesége stílusához híven egy extrémebb, feltűnőbb vonalú fazont viselt. Cara hófehér bőrét kiemelte a fekete szín – ám a szett mégsem mondható egyhangúnak, köszönhetően az aszimmetrikus szabásvonalnak és a diszkrét lábvillantásnak.


Toni Garrn

A német topmodell egy pasztellkék, egyenesvonalú ruhában pompázott, melyet csupán a nyakánál megtoldott ezüstelemek tettek furfangossá. A diszkrét szetthez letiszult smink és visszafogott haj párosult – itt a bizonyíték, hogy a kevesebb néha több!


Cindy Crawford

A ’90-es évek egyik legendás topmodellje a mai napig elképesztő alakkal rendelkezik, s ezt meg is mutatta ebben a mélyen dekoltált, testresimuló ruhában , amely milliónyi ezüstflitterrel volt díszítve.


Kate Beckinsale

A színésznő szolidabb Gucci-estélyit választott magának: a pasztellila estélyi körvonalát ezernyi ezüst gyöngy díszítette, melyek a fülbevalóján is visszatükröződtek.