Pharrell Williams, Cara Delevingne és egy minimodell Chanel új kampányvideójában

2014. október 27.
Karl Lagerfeld, a legendás dizájner megnyerte magának Pharrell Williams-t: az énekes a Chanel legújabb kisfilmjében fog szerepelni.


A tervező kifejtette, hogy a reklámban nemcsak a „Happy” énekese fog feltűnni, hanem a luxusmárka két múzsája is: Cara Delevingne topmodell és a 6 éves Hudson Kroenig, aki kiskorától kezdve számos Chanel eseményen vesz részt, és aki a tervezőnek szintén modellként dolgozó apukájának köszönheti korai karrierjét.

A december 2-án megjelenő kisfilmet maga Lagerfeld rendezte, a helyszínt pedig egy igazán pazar, 18. században épült, rokokó stílusú kastély, az ausztriai Schloss Leopoldskron biztosította.

Ezek alapján igazi szenzációra számíthatunk, de az is sokat ígérő jel, hogy a múlt héten megjelent új, Chanel °5 reklám szintén lélegzetelállítóra sikeredett, Gisele Bündchen és Michiel Huisman főszerepelésével.

Egyébként nem ez az első eset, hogy Cara és Pharrell közös munkában vesznek részt, hiszen már többször fotózták őket együtt, sőt, egy közös duettet is terveznek. Kíváncsian várjuk az eredményt!