Szexi bőrszett őszre

2014. november 06.
Bloggerünk, Festy mai összeállítása egy igazi szexi bőrszett, amiben a bőrkabátot kombinálta egy bőrnacival és lakk tűsarkúval.

Sziasztok!

úgy gondolom, ki kell még használni novemberben ezt az enyhe őszi időt, ezért mára összeállítottam nektek egy szuper bőrszettet. Mostanában ellepték a street style oldalakat a különféle bőrnacikat, bőrszoknyákat, bőrdzsekiket és a bőrtopokat viselők outfitjei.

Engem is totál elkapott ez a láz, ézért gyorsan össze is raktam ezt a szettet. Szerencsére az évek alatt már elég sok bőrcuccot halmoztam fel, így csak a megfelelőeket kellett kiválasztanom a szekrényemből.

Nagyon tetszenek a homogén fekete outfitek, viszont ezúttal belevittem egy kis burgundit fehérrel, hogy izgalmasabb legyen az összhatás. Tavaly az ősz színe volt a bordó, de idén is még nyugodtan elővehetitek és hordhatjátok feketével. Kihasználva a jó időt egy lakk magassarkúval tettem még szexibbé ezt a szettet. 🙂

A megfelelő kiegészítők kiválasztásáról se feletkezzünk meg! Az biztos, hogy ehhez az összeállításhoz már nem szabad, nagy giccses darabokat magunkra aggatni. Ezért inkább kis vékony ezüst karkötőket választottam, amiket messziről szinte észre se lehet venni.

Remélem, ti is kedvet kaptatok rá, hogy a bőrt bőrrel kombináljátok!

Festy

Fotó: Gregus Máté


Outfit
Bőrdzseki: Springfield
Bőrnadrág: Mango
Top: Springfield
Táska: Calvin Klein
Tűsarkú: Zara
Sál: Lilla Papai
Karkötő, gyűrű: Pandora