5 dizájnos bevásárlókocsi, amivel öröm a vásárlás

2014. november 07.
Idén elképesztő népszerűségre tettek szert a bevásárlókocsik: a Chanel és a Louis Vuitton például több millió forint értékű táskát dobott a piacra, ám az olcsóbb változatok között is vannak igazán modern, csajos darabok.

Selfridges.com

Hidegebb, esős napokon jól jön a vízálló változat, ami hihetetlenül könnyű is: csupán 2 kilót nyom az egész táska. A könnyített tartó mellé hatalmas pakolófelületet is biztosítottak a darab tervezői – ami óriási előny, ha nagybevásárlást tervezünk.



Zara

A spanyol márka a stílusos shoppingolás kedvelőinek alakította ki ezt a bőrhatású, vízálló darabot, ami könnyen megvezethet minket, hiszen a táska anyaga nagy részben műanyag.A fogantyús változat kisebb bőröndként is funkcionál, hiszen méretei alapján kézipoggyászként is felvihető a repülőgépekre.

Selfridges.com

A papírhatású változat nem tépődik el vagy ázik át, hiszen ez a táska is vízálló, amiről leperegnek az esőcseppek. A tartóján lévő kényelmes kézpárna a kezünket sem fogja tönkretenni, bármilyen nehéz csomagot is tárolunk benne.

Louis Vuitton

A francia luxusmárka sem maradhatott ki a divathóbortból, ezért egy olyan, multifunkcionális bevásárlótáskát dobtak a piacra, amiben még a laptopunkat is tárolhatjuk. Az exkluzív darabot Christian Louboutin tervezte, a vörös talpú cipők koronázatlan királya.

Chanel

A Chanel-darab kisebb, mint a már bemutatott bevásárlótáskák, ám nem kérdés, hogy a csúcsminőséget képviseli: vízálló, lelakatolható és még egy láncos kulcstartó is tartozik hozzá