MCFD 2014 bemutatók: Artista, Celeni, Daige, Zako és Zigi

2014. november 10.
A Marie Claire Fashion Days szombati bemutatói nagy sikernek örvendtek: következzen az Artista,a Celeni,a Daige, a Zako és Zigi 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának összefoglalója.

A nagyfelbontású galériáért kattints a képekre!

Zigi

A ZIGI Brand nyári nőideálja hideg színekben fog pompázni: a kék árnyalatai, a szürke, az ezüst és a fehér lesz a következő szezon slágere. A kollekció tele volt szebbnél szebb ruhákkal, amik a nőiességet hangsúlyozzák ki: a lágy anyagok, a finom vonalvezetés és a tökéletesen szabott szoknyarészek jellemezték a bemutatott darabokat.

Daige

A sportos és a nőies ruhák kettősége mutatkozott meg a márka tavaszi-nyári kollekcióban, amit a lágy esésű és szorosan alakot követő ruhák váltakozása jellemzett. Az öltözékeket a sziklaszirtek ihlették, amiket a felsőkre és szoknyára nyomott minták is megerősítettek. A modern minimalizmust és a hanyag eleganciát megjeleníti kollekció zárásként egy gyönyörű, narancssárga maxiruhát mutatott be a tervező, ami tökéletes viselet lesz majd a forró nyári napokon.

Celeni

A főként földszíneket megjelenítő kollekció tele volt könnyű, nyári ruhákkal, ám blézereket és elegánsan szabott sortokat, nadrágokat is láthattunk a kifutón. A merített és festett papír érzését keltő ruhák szabásvonala szintén izgalmas volt, ahogyan az uszályos, fehér estélyi is, mely hatalmas szoknyarészével az egész kifutónkat beterítette.

Artista

A bohém szettekkel, merész párosításokkal dolgozó márka tavaszi-nyári kollekciójában szinte mindent láthattunk: virágos és pöttyös darabokat egyaránt, de a fényes, aranyszín anyagokat is bátran párosították hernyóselyemmel. A kedvencünk a képen látható tűsarkú mintás szoknya, mely annyira egyedi, hogy a legegyszerűbb szettünket is feldobja.

Zako

A férfivonlat képviselő Zako márka idén a törést, a töredezettséget kívánta előtérbe helyezni: a mintás pólók és pulcsik már-már 3D hatást keltettek, olyan tökéletesen meg volt minden anyag munkálva. Kapucnis pulcisk, tréningnadrágok, de elegánsabb darabok is helyet kaptak a kollekcióban. Egy biztos, mi biztosan nem mennénk el egy Zakot- viselő férfi mellett…