Made with Love

2017. február 21.
Gyulai Natália, a NATI 100% PURE IDEA márka tervezője Made with Love kollekcióját a fekete, modern ruhák és a piros óriás szívek uralják. Nem bánjuk azt sem, hogy már elmúlt a szerelmesek napja.

A Made with Love – 2017 V-day capsula kollekció készítése során folyamatosan formálódott a koncepció. Az eredetileg báli, farsangi ruhának szánt darabok fokozatosan alakultak át Valentin napi öltözékekké, a munka során egyértelművé vált, hogy tervező életében először egy ünnep, a szerelem ünnepe adja az inspirációt. A részletek finoman kidolgozottak, az egyes ruhadarabokon többféle anyagkaraktert is megtalálható: elasztikus selyem, matt flitterek, kötött, tüll, csipke, neoprén, műszőrme, gyapjú, kasmír.

„A tiszta fekete kollekció valóban szokatlan mostanság tőlem, ez egyfajta játék volt részemről” – mesél a tervezés folyamatáról Nati. – Az, hogy létrehozzak egy tematikus kollekciót, ami mivel capsula kollekció, az ötletekből csak a legkarakteresebbeket mutathatja be. Foglalkoztatott a Valentin nap gondolata, mivel nem könnyű úgy megfogni a témát, hogy az érdekes legyen, legyen benne modernség, egyszerűség , de kidolgozottság is. Odafigyelünk a legkisebb öltésekre is.”

Fontos volt, hogy a kollekcióban legyen „kisfekete”, ugyanúgy hosszú, és lezserebb zsákruha is. Felsőrész, szoknya, sál, kabát és ékszerek. A kiegészítők, amik jelen esetben nyakláncok, tovább fokozzák a hangulatot.

A műszőrme a tervező kedvenc anyaga, így ez most sem maradhatott ki. A piros szíves kabáton, valamint a kasmír és gyapjú sálakon jelenik meg. További piros pontok, pontosabban szívek a kiegészítőkön jelennek meg, ezek amolyan eye candyk, melyek tökéletesen kiegészítik a szettet.

Facebook: NATI 100% PURE IDEA