Bemutatjuk Lengyel Zsuzsi varázslatos Click kollekcióját

2017. április 03.
Gondolhatnánk, hogy nem lehet valami egyszerre szép, feltűnő, de praktikus és variálható is. Ha a kivétel erősíti a szabályt, akkor Lengyel Zsuzsi munkái szolgálnak erre a legkitűnőbb megerősítésként!

Zsuzsi korábban közgazdászként dolgozott egy könyvelőirodában, édesanyja grafikus, édesapja pedig iparművész. Ikerfiai születése után kezdett el táskák és kiegészítők tervezésével foglalkozni, úgyhogy végeredményben csak nem esett messze az alma a fájától, és a tervezésben a matekot is kamatoztatja! A legfontosabb inspiráció Zsuzsi számára a variálhatóság: ezt saját tapasztalatból is látja, hogy milyen fontos a praktikus most már 3 gyerkőc és egy saját vállalkozás mellett.

A geometria és a szemet gyönyörködtető színkavalkád állandó vizuális elemei a Lengyel Zsuzsi-daraboknak, amelyek garantált jókedv- és önbizalomfokozó darabok. Sokan, akik viszonylag visszafogottabban is öltöznek, szívesen bevállalnak egy színpompásabb táskát. A variálhatóság és a funkcionalitás is elengedhetetlenek a tervező számára. Így a Click kollekcióban felpattintható, színes-mintás bőrpanelekkel tökéletesen kedvünkre – és persze egyéniségünkre – szabhatjuk az alaptáskákat. A Big Bag Builder kollekció darabjai pedig a méretükben változatosak: hétköznapi holmielnyelőből egy csapásra alkalmi kistáska kerekedhet. A kétféle alsótáskát kedvünkre alakíthatjuk, bővíthetjük, a végeredménynek csak a fantáziánk szabhat határt. Kell ennél jobb játék egy nőnek?

A Marie Claire 10. születésnapjára Lengyel Zsuzsi is készült több meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!