Bemutatjuk a Sophie by Chance táskáit

2017. április 04.
Buzás Zsófia 2015-ben végezte el a Budapesti Divatiskolát, ezzel közel egy időben alapította meg saját márkáját, melynek debütáló kollekcióját a Diótörő ihlette. Hamar rájött a fiatal dizájner, hogy kreativitását leginkább táskák készítésében bontakoztathatja ki legjobban, így született meg a Sophie by Chance.

Darabjaira több jelzőt is mondhatunk, de azt semmiképp, hogy láthatatlan, tömegbe simuló alkotások lennének: a nőiesség, a finom elegancia, a variálhatóság, a luxus és a csillogás olyan hívószavak, amelyek kifejezik a tervező számára márkája darabjait. Én pedig bátran megtoldom ezt az extravaganciával: akár formák, de anyaghasználat tekintetében is. Zsófi táskáit Ördög Nóra, Gubás Gabi de Pokorny Lia és Király Linda is előszeretettel viselik!

A Diótörő kollekcióban arany bőr és különböző szőrmék elegyednek, melyek fő inspirációját a Mariinszkij Színház színpompás épülete adta. A szőrme és a merész párosítások a Sz’ella kollekcióban is megelevenednek. A következő, Dobó Katával közös kollekciója a Waves nevet viseli és a tengerpart hullámai, valamint a víztükrön megcsillanó napfény ihlették meg a rózsaszín, fekete, fehér és ezüst darabokat mint ahogy a Hipnózis kollekcióhoz is az indián nyár nyújtotta az inspirációt.

A Marie Claire 10. születésnapjára a Sophie by Chance is készült meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!