Találd meg az igazit a Daalarnánál!

2017. május 12.
Kiválasztani sok ezer közül egyet és igent mondani rá egy életen át... Mostantól egyetlen menyasszonynak sem kell kompromisszumokat kötnie: a Daalarna LOVESTORY kollekciójában megtaláljuk az igazit.

„Esküvői ruhatervezőként számos szerelem történetét ismerhetem meg – mondja Benes Anita, a Daalarna tervezője. – Ahogy nincs két pontosan ugyanolyan kapcsolat, úgy a tökéletes ruha is mást jelent minden egyes menyasszony számára. Miközben a próbákon felfedik előttem a titkos történetüket, a készülő ruhájuk is ennek megfelelően formálódik és alakul át végül millióból az egyetlenné.”

Életünk során sokféle szerelemmel találkozhatunk, legyen az a gyerekkori első szerelem, egy mindent elsöprő fellángolás, egy soha be nem teljesülő vágyakozás vagy egy biztonságot adó, nyugodt kapcsolat. Ez az izgalmas változatosság inspirálta a Daalarna új kollekcióját, a LOVESTORY-t. Romantikus princess szabástól a nőiesen szexi sellőruhán át a visszafogott, minimalista fazonokig a szerelem sokszínűségét a klasszikus esküvői alapanyagok mellett valószerűtlen, illúzióhatású uszályok, változatos vonalvezetés, festményszerű, absztrakt minták, érzelemgazdag színek, valamint játékos részletek jelképezik a kollekcióban – azért, hogy mindenki megtalálhassa benne az Igazit.

A galériáért kattints a képre!


Még több titkos történet a Daalarnáról a Secret Stories-on: www.secretstories.hu