Pezsdítsd fel a ruhatárad a Hungaria pezsgővel!

2017. június 22. |

A Hungaria a feltörekvő hazai tervezők és divatvállalkozások elkötelezett támogatójaként nyereményjátok hirdet, amelynek keretein belül a magyar divatpiac tehetséges tervezőinek munkáiért játszhatunk.

A Hungaria célja, hogy szélesebb körű ismertséghez segítse a hazai divatpiac feltörekvő tervezőit. Nyereményjátékának keretein belül hat héten keresztül többek között olyan márkák munkáira tehetünk szert, mint Nora Sarman, Dorivisy, Alma Abonyi vagy Dyan Amy.

A játékban való részvételért nincs más dolgunk, mint a megvásárolt Hungaria pezsgő AP-kódját feltölteni a www.pezsgomaskepp.hu oldalon. A kisorsolásra váró ruhák, cipők és kiegészítők különféle stílusokat képviselnek, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. A fődíj egy 200 000 Ft értékű Nora Sarman alkalmi ruha.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat

„Egyértelmű volt, hogy a vállalkozásomat zöld szellemiségben szeretném építeni” – interjú Sisivel, az Artgarden megálmodójával art garden

„Egyértelmű volt, hogy a vállalkozásomat zöld szellemiségben szeretném építeni” – interjú Sisivel, az Artgarden megálmodójával

Korszakalkotó ír dizájnerrel állt össze a H&M divatkollekció

Korszakalkotó ír dizájnerrel állt össze a H&M