Esküvői kollaboráció a DELACIER ékszermárkától

2017. július 04.
Megszületett a DELACIER ékszer- és kiegészítőmárka legújabb kollekciója, amelyet Kaposi Judit ruhatervezővel karöltve álmodott meg Domokos Dóra a menyasszonyok számára.

Az ékszermárkára jellemző módon az esküvői kollekcióban is megjelennek a grandiózus formák, amelyek tökéletes összhangban állnak a #jkaposistyle romantikus ruháival. A pillekönnyű acélalappal összedolgozott púder-, törtfehér-, arany- és ezüstszínű bőrök izgalmas társai a francia és olasz csipke applikálásával készülő ruhadaraboknak.

A kollekcióhoz Györfi Csaba által készített romantikus, vintage hangulatú fotókon a klasszikus esküvői formák újraértelmezésével, bátor anyagkezelésével Judit teret nyitott a DELACIER elegáns és extravagáns ékszereinek érvényesüléséhez.

A galériáért kattints a képre!

Kis Szandra hairstylist által megálmodott lágyan leomló haj és Kása Viktória finom, nőies menyasszonyi sminkje tökéletesen illeszkedik ehhez a hangulatvilághoz.

Az ékszerek és kiegészítők hamarosan elérhetőek lesznek a DELACIER webshopjában, illetve a két márka stúdiójában (CLIQUE Design Studio – 1082 Bp, Baross u. 47. II./7.), ahol lehetőség van egyedi rendelések leadására, illetve személyes konzultációra is.