Hogy büszke lehess a táskádra…

2017. június 23.
Kolleganőnk, Koncz Gabriella táskára még ennyire büszke sosem volt: saját maga készítette el a Mittersisters clutch workshopján.

Gabi vagyok. Táskafüggő… Ha volna ilyen, ezt mondhatnám az Anonim Táskafüggők szokásos havi összejövetelén.

Néhány hete életem táskájával jelentem meg egy fotókiállítás megnyitóján. Többen is izgatottan kérdezgették, hogy hol vettem, ki tervezte és mennyibe került – az ilyen esetekben szokásos kérdések. A válasz viszont nem volt mindennapi: a táskát ugyanis én terveztem, és én is készítettem el. Táskára én még ennyire büszke sosem voltam!

Nemrégiben ugyanis részt vettem a Mittersisters clutch workshopján, teljesen laikus bőrművesként. Tapasztalatlanságom egyáltalán nem hagyott nyomot a végeredményen, szerencsére Mitter Roziék nagyon profin egyengették az utunkat a legmagasabb minőségű bőrök remegő kézzel való kiválasztásától kezdve egészen a legvégső, összeillesztő fázisokig… Ráadásul maga a tervezési és a közös alkotási folyamat akkora flow élmény volt, ami már bőrtáska nélkül, önmagában is megállta volna a helyét.

A tematikus workshopokat általában hétvégeken rendezik, és egy adott táskamodell vagy kiegészítő elkészítésében merülhetünk el, és kibontakoztathatjuk a kreativitásunkat.

Bővebb infó: mittersisters.com