Legyél sikkes a párizsi nők tanácsai szerint!

2017. július 06.
Évtizedek óta tartja magát a felfogás, miszerint a könnyeden stílusos, természetesen gyönyörű párizsi nők a legsikkesebbek az egész világon. Szóval a legtutibb receptnek az tűnik, ha egyenesen tőlük tanulunk: a legmenőbb párizsi bloggerek divattanácsai következnek.

1. Csak lazán

„Soha ne viselj egyszerre feszes alsót és felsőt! Mindig kombináld össze a szűkebb és lazább, bővebb darabokat” – mondja Marta, a Life of Boheme bloggere.

2. Ne vakítsanak el a trendek

„Ne kövess túl sok trendet egyetlen outfitben, mindig kombináld az aktuális divatot a saját stílusoddal, szabályaiddal. Ettől leszel egyedi, ez különböztet meg a többiektől” –  javasolja Marta.

Marta Cygan (@lifeofboheme)

3. Elképesztő ellentétek

Louise, a Miss Pandora bloggere azt mondja, merjük merészen párosítani az amúgy stílusban eltérő darabokat is: „Húzz ballonkabátot egy csajos outfithez, lapos cipőt egy kacér ruhához, 3/4-es farmert egy fodros blúzhoz, viselj vörös rúzst egy sima fehér pólóval, és nyugodtan próbálkozz elegáns kiegészítőkkel, például fekete svájcisapkával, férfiórával vagy olyan táskákkal, amik inkább időtlenek, mint divatosak.

4. Felejtsd el a leggingset…

Tudjuk, hogy sokan vallásos megszállottsággal viselik ezt a ruhadarabot, de Kenza (La Revue de Kenza) szerint a leggingset el kell felejtenünk, ha a legdivatosabb francia nőkre szeretnénk hasonlítani: „Ha hétköznapokra hordod, olyan, mintha pizsamát viselnél…nem valami elegáns. De azért az edzőterembe mi is hordjuk őket.


Kenza Sadoun el Glaoui (@kenzasmg)

5. A lényeg a magabiztosság!

„A francia nők mindig eleganciával és magabiztossággal öltöznek fel. Azt hiszem, épp ezért olyan inspiráló a stílusuk: ez egy hozzáállás” –  magyarázza Marta.

MarieClaireUK

Ha a hatvanas évek nagy grafikusának titkos múzsáira is kíváncsi vagy, kattints IDE!