Nyári ábránd

2017. július 10.
Murvai Kitti, a KREA végzős stylistja diplomamunkájában az áttetsző anyagok, a finom csipkék és a lágy fodrok kaptak szerepet, és persze a napfény...

„Az editoriál megalkotásánál szerettem volna hangsúlyozni, hogy bátran válasszunk hasonló árnyalatokat, nem lesz egyhangú az öltözékünk, ha játszunk az anyagok textúrájával, mintázatával: fodrok, plisszírok, virágminták, áttetsző anyagok – meséli Murvai Kitti. – Miután a ruhák körvonalazódtak bennem jött az ötlet, hogy egy vízparti, ábrándos, nagyon nyári hangulatú reggeltől estébe nyúló történet képében szeretném visszanézni az elképzelésemet.”

A KREA Kortárs Művészeti Iskola több mint húsz éve képez sikerrel enteriőrtervezőket, grafikusokat, divattervezőket, fotósokat, sminkeseket és nem utolsó sorban stylistokat. A két éves Fashion Stylist szakon a hallgatók divatanyagot szerkesztenek, divatmarketinget és reklám stylingot tanulnak, magazinokat elemeznek és utcai divatot kutatnak. Stílusteremtő, érvényesülni képes stylistokká válnak, akik átfogóan ismerik és kreatívan gyakorolják a szakmát.

Fotó – Déri Dóra
Haj – Herbert Kornél
Smink – Murzsa Henrietta
Modell – Vivien – Highlight models
Helyszín – Lupa-tó