Delka bag nyári, pasztell kollekció

2017. augusztus 12.
Egy pezsgő kollekció részletei: egy lakásvásár keretein belül zajlott a Delka bag legújabb kollekciójának bemutatója.

Egedi Adél, divat- és stílustervező 2015-ben kezdett bele saját vállalkozásába, és indította útjára a Delka bag táska márkát.
Adél abban hisz, hogy olyan táskákra van igény és kereslet, amelyek könnyen beilleszthetők a hétköznapi viseletbe, emellett kényelmesek, praktikusak és nem utolsó sorban terhelhetők, hiszen a mobilitás és megbízhatóság kulcsfontosságú a mai modern fogyasztók számára. A termékek magyar gyártásban, kézzel készülnek, ezzel is támogatva a hazai dizájner piac versenyképességét, sokszínűségét és lendületét.

A Delka bag alappilléré a bútorkárpit, bútorszövet, amely a textilbőrrel kombinálva tökéletes harmóniát alkot, megragadja a tekintetet letisztultságával és egyszerűségével. Az erős anyagnak köszönhetően a termékek praktikusak, magas teherbírásúak, ezáltal kényelmes viseletet biztosítanak.

A táskák szabása egyszerű, a kényelmes, mindennapi viselet érdekében. Formavilága letisztult, mindinkább a geometria szabályait követi. A termékek limitált darabszámban időtálló, minőségi, bútortextilből, textilbőrből illetve – igény szerint – bőrből készülnek. A megtervezés és kivitelezés során meghatározó szempont a kényelemfaktor; a tornazsákok csúsztatható vállpántot kaptak annak érdekében, hogy megóvja viselőjét az esetleges kidörzsölődéstől.

Az új kollekció másfél hónapja debütált a nagyközönség előtt, rendhagyó módon egy lakásvásár keretein belül, amely azóta szinte hagyománnyá nőtte ki magát. Az aktuális darabok tervezésénél is megmaradt az alapkoncepció, a nagy részletek, az egyszerű, de a maximumra törekvő szabás. A jellegzetességek mellett mégis egy felpezsdült, stílusos, magával ragadó kollekcióról van szó, amelyből árad a pozitív energia. Így valószínű nemcsak elnyeri majd a dizájner holmik szerelmeseinek tetszését, hanem ruhatáruk basic darabjaként tekintenek majd újdonsült Delka táskájukra, amelyhez az inspirációt a pasztellszínek szolgálták. Ehhez mérten készültek új, nőiesebb fazonok is; nagyobb tote bag-ek, pakoló rekesszel, laptop tartóval és fenékszeggel, ami megvédi a bőrt a kikopástól, elhasználódástól, illetve kisebb clutch-ok telefontartó zsebbel, belül cipzáras pakoló résszel. Természetesen a régi kedvencek is megtalálhatóak új babakék és babarózsa színekben.
Ezúttal a férfiak is előtérbe kerültek. A kollekció termékei magas minőségű marhabőrből készültek, több stílusban, hogy a vásárlók akár hétköznapok alkalmával, akár az üzleti világban, esetleg egy spontán kirándulás ötletétől vezérelve is megállják helyüket.

A galériáért kattints a képre!


A nyár és a fesztiválszezon közeledtével is felmerül a kérdés, milyen táskát válasszunk, mi lenne ideális, amiben elférnek a szükséges holmik, mégis kényelmes, és hódol a street style vonalnak. A Delka válaszként megalkotta a tökéletes fesztiválkelléket, az övtáskát, amely felidézi a retro hangulatot, miközben követi az éppen aktuális trendhullámot. A termékek férfi és női változatban egyaránt elérhetők.

Elrugaszkodva a kezdeti elképzelésektől megszületett az első mini kollekció is, így mostantól a gyerekek is kedvükre válogathatnak majd. A Delka miniatűrök a kényelem, az egyszerű kezelhetőség és a könnyed tartás jegyében készültek, hogy a kicsiknek legyen hova rejteniük a kincseiket. A táskák különlegessége emellett, hogy méretre állítható vállpánttal készültek, így igény szerint felnőttek is viselhetik őket.

Összességében egy barátságos és igazán szerethető kollekciót sikerült megálmodnia a Delka bag-nek, és Egedi Adélnak, amelynek legnagyobb előnye a hétköznapi értelemben vett kényelem, nem hétköznapi megoldásokkal.

Fotó: Mile Máté- Walt and Philter
Smink: Gyorgyova Katrina
Haj: Kiss Pál-Close
Styling: Bíró Barbara
Modell: Bálint Imre, Szegváry Eszter, Varga Sebestyèn, Varga Julianna

Amennyiben kíváncsi vagy a kollekciók új darabjaira, látogass el a www.delkabag.com oldalra.