Csíkosan, kényelmesen

2017. augusztus 15.
Az igazi augusztusi nyári hőség még előttünk áll, és ha éppen nem tudunk valamilyen vízparton a fürdőrucinkban pihegni, nagyon jó, ha van 1-2 olyan ruhadarabunk, amit ilyenkor is kényelmes viselni! A PandArte bloggere most megmutatja nektek a kedvenceit.

A NON+ nyári ruháiból már bemutattam nektek pár darabot korábban, azok pamutból készültek. A kék-fehér csíkosak viszont viszkózból, ami elasztikus, selymes a tapintása és a fénye, lágyabb a fogása a pamuténál, viselése pedig nagyon kellemes és könnyed.

A fenti tényleg egy abszolút basic darab a ruhatárunkba, egy szuper kényelmes, térdig érő ruha, ami jól néz ki egy stranpapuccsal, és egy nyári alkalmi cipővel is:) A viszkóz anyag egyébként nem csak szép és kényelmes, de rugalmas és strapabíró is, mindemellett pedig színtartó és nem bolyhosodik.

Személyes nagy kedvencem ez a téglalap szoknya, ami vadító nyári darab! Alapban is imádnivaló, ahogy suhanhatsz benne, és össze-vissza lobog a szoknya, az meg a ráadás, hogy ruhaként is hordhatod, felső nélkül. Csak egyszerűen húzd fel a visszahatjtható derékrészt, és máris kész a pánt nélküli ruha:)

Fotók: Englert Orsi Photography
Ruhák: NON+