Selyembe zárt könnyed elegancia a Lazlo Fashion márkától

2017. augusztus 18.
A selyem olyan nemes anyag, amelyet nem lehet elfogódottság nélkül kezelni. Uralkodók kedvelt anyaga, amelyekből a legszebb ruhák készültek egykor. Ma a kutatásoknak köszönhetően már a gyógyításban is szerepet kapott, így bizton állíthatjuk, hogy a selyem nagyszerűsége, finomsága és a bőrhöz való kedvező viszonya az egyik legkedveltebb anyaggá emelte.

A Lazlo Fashion BARBARA kollekciójában ez a nemesség keveredik a funkcionalitással, és válik a nyár kényelmes, hűvös vagy éppen melengetően finom anyagává. A belőle készített ruhák játékossága feloldja az elegancia kötöttségét, de mégis nemes egyszerűségével kiemeli a megszokottból.

A BARBARA fazonjaiban az aláömlő selyem, a hajtások, az aszimmetrikus formák megtörik a selyemről alkotott eddigi elképzeléseinket és egy új dimenzióba emelik mindazt, amit eddig erről az anyagról tudtunk. A kollekció darabjai – melyekben felsőket és egyrészes ruhákat találunk – a nyár kedvenceivé válhatnak. Viseletük a nagy forróságban kellemes friss érzetet adnak, a hűvösebb estéken pedig melengetően körbeölelnek. A minták, a monokróm színek ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, így ezek a ruhák egyszerre lehetnek a mindennapok és a különleges nyári pillanatok kedvencei.

A BARBARA kollekció darabjai újrahasznosított selyemből készülnek, limitált számban. A kollekció a FIAN-ban és a Lucky Shepherd Designer Store-ban érhetőek el.