Julia Roberts volt a #CalzedoniaLegShow díszvendége Veronában

2017. szeptember 06.
A Calzedonia első alkalommal mutatta be harisnyakollekcióját egy exkluzív #CalzedoniaLegShow divatbemutatón Veronában. A show első számú vendége Julia Roberts volt.

Ebben az évben a Calzedonia úgy döntött, hogy első számú termékeit, a harisnyákat, egy divatshow vitathatatlan sztárjaiként mutatja be. A harisnya ugyanis mostanában hihetetlen sikerrel tér vissza a divatiparba: a világ legjelentősebb nemzetközi kifutóin tűnik fel.

A 20 nemzetközileg is elismert modell által bemutatott kollekcióban különféle minták kapnak főszerepet, az időtlen necctől a pöttyösig, a longuette stílusig és a glitterig, illetve még számtalan egyedi motívumig. A minimalista, érzéki stílusnak köszönhetően a női lábak egy modern, magával ragadó show főszereplőivé válnak, amely koreográfiájával és látványával egyszerre kelti életre a Calzedonia világa által képviselt nőiességet.

A divatbemutató első számú vendége a Calzedonia ikonikus arca, Julia Roberts volt. A Calzedonia hatalmas követőtábora aktívan kísérhette végig az eseményt minden közösségi média platformon, a #CalzedoniaLegShow hashtaget követve. Divatszerkesztőnk, Molnár Anikó is részt vett a nagyszabású show-n, és interjút készített Julia Roberts-szel, amelyet a novemberi Marie Claire-ben olvashattok majd.