Jubilált a férfi divathét Londonban

2017. szeptember 05.
2017 nyarán ötödik évfordulóját ünnepelte a londoni férfi divathét. A kiemelkedő eseményre hangulatos rendezvényekkel készült a Topman és az ASOS, valamint exkluzív divatbemutatót tartott Vivienne Westwood. Ezek mellett olyan újdonságnak számító showk is zajlottak, amelyet a KTZ vagy a Belstaff motoros márka szervezett.


Michiko Koshino

Míg a Topman és az ASOS nagyszabású kiállításokkal és bulikkal készült, addig a divathét legjobban várt eseménye Vivienne Westwood férfi és női kollekciójának bemutatója volt, amelyet a punk királynője cirkuszi akrobaták mutatványaival színesített. Az unisex ruhákat a francia kártya szimbólumai, a szabásvonalakat és a színeket pedig a tervezőtől megszokott környezetvédelmi téma ihlette.

Az idei divathéten a sportos öltözékek voltak a meghatározóak, ebbe a sorba illeszkedett a nemzetközi hírnévnek örvendő Belstaff, a japán Michiko Koshino és az angol streetstyle brand, a KTZ is. Kollekcióikat a föld színei jellemezték, amelyeket egy-egy élénkebb piros, narancssárga vagy kék színnel kombináltak. Közülük a legkedveltebb darabok a különböző szabású és mintájú széldzsekik és pulóverek voltak.


KTZ


Belstaff

A kerek évforduló alkalmából megjelent sok híresség is, többek között David Beckham, David Gandy szupermodell, Tinie Tempah zenész, Hu Bing színész is.

Szerzők: Lili Ravas, Rita Tamas, Bryan Griffin

Fotó: Ryo Yoshihara