Óceánparton készült a Daalarna új kampánya

2017. szeptember 08.
A 2018-as esküvői kollekcióval ismét természetközeli hangulatot álmodott meg Benes Anita, a Daalarna márka tervezője. A kampányfotózás helyszíne pedig nem más, mint a mesés Réunion varázslatos szigetének óceánpartja volt.

„Imádom figyelni a víz fodrozódását, hallgatni a tenger megnyugtató morajlását, érezni a homok puhaságát. Egyszerűen képtelenség betelni a látvánnyal. Ezt az élményt keressük újra meg újra egy esti sétán a Dunánál, egy hosszú hétvégén a Balatonon, egy tengerparti nyaraláson és egy egzotikus esküvőn is.” – mondja a tervező.

Azok, akik rendszeresen követik a márka kollekcióit, megfigyelhették, hogy a Daalarna ruhák stílusa évről évre szabadabb, könnyedebb, légiesebb irányba formálódik. Ha a nemzetközi esküvői trendeket nézzük, ott is erőteljesen megjelenik ez a vonal: eltávolodunk a merev fűzőktől, a nehéz viseletektől egy megfelelési kényszertől mentesebb irány felé. Gondoljunk csak a tengerparti esküvők egyre nagyobb térhódítására, amely szintén ezt az irányt képviseli: csak ti ketten, szabadon, távol a világtól, az elvárásoktól és a szokásoktól. Mintha csak felkapnál egy könnyed esküvői ruhát a fürdőruhádra, kimondjátok az igent és már csobbantok is bele a tengerbe.