Így viselj stílusosan férfiinget!

2017. szeptember 12.
Míg a múltban egy ing viselése megannyi jelentéssel bírt, és inspirációul szolgált a divatcégeknek, ma már az sem tűnne fel, ha egy történelmi jelentéssel bíró betyár ingben mennénk le a sarki boltba.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nemtől, kortól függetlenül megtalálhatjuk a saját stílusunkat egy-egy darabban, amely teljessé teheti az aznapi szettünket. Bármelyik napét. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy egy egyszerű munkanapról, olyan könnyedén lehet párosítani bármivel, mint amilyen könnyen mondasz igent a 42. pár cipőre.

De vigyünk egy kis csavart bele: válasszunk ki egy férfiinget a versenyzők közül. Például egy olyat, amit Brad Pitten képzelnél el, de valójában az édesapád, nagyapád, unokatestvéred szekrényéből halászod ki.

Viselheted egyszerűen farmerrel, betűrve. Megfűszerezheted egy magas sarkúval, de akár lapos cipővel is stílusos. Semlegessége miatt bármilyen színt passzíthatsz mellé, ami a kiegészítők illeti.

Fontos, hogy tudd, mivel alapvetően ez egy férfias darab, törekedj arra, hogy lágyabbá, nőiesebbé varázsold a megjelenésed egy fülbevalóval, kendővel vagy romantikus táskával.

Gyerekpóló használt férfiingből: ITT az új AWARE by Printa nyári kollekciója!

Ha ez sem lenne elég finomítás, párosíthatod szoknyával is, hogy drámaibb legyen az összkép.

Az igazán profik trükközhetnek a rétegekkel.