Kaleidoszkópikus lábbelik a rohangálós napokra

2017. szeptember 23.
A DYAN új kollekciója a gyerekeket és felnőtteket egyaránt lebilincselő optikai játékból, a kaleidoszkópból inspirálódott.

A fény felé tartva, a kaleidoszkóp csövébe nézve apró színes csillogó geometriai alakzatokat látunk, ezeket idézik vissza a cipők, formai kialakításukban és színvilágukban egyaránt. A kaleidoszkóp forgatásakor látható képek, minták köszönnek vissza a kék, bordó és ezüst bőrök felhasználásával készült félcipőkön, amelyek a DYAN őszi kollekcióját alkotják.

A Dyan márka a nevét a tervezőről, Polgár Diánáról kapta. Diána a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen divat- és textiltervezés szakon végzett, a cipőkészítés gyakorlati tudását pedig a híres magyar Asso cipőnél sajátította el.

DYAN a szimmetriával és asszimetriával játszik, az elegáns vonalvezetést geometrikus formákkal kombinálja. A kényelem mindig elsődleges szempont, ezek a cipők kiváló társak egy hosszú szaladgálós naphoz. A DYAN cipők a legjobb minőségű alapanyagokból kézzel készülnek szakszerű aprólékos munkával Magyarországon.

Fotók: Zergi Borbála