Praktikus és látványos trükkök az ékszereid tárolásához

2017. szeptember 30.
Ha hagyjuk, hogy ékszereink egy hatalmas kosárba hányva kallódjanak, hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy inkább mindig az egyszerű aranykarikát viseljük a fülünkben... Mutatunk néhány praktikus, és ami még jobb, látványos trükköt ékszerkollekciód tárolásához!

1. Természetes és minimalista


Üres óráidban járj egyet egy közeli erdőben és gyűjtsd néhány mutatós fadarabot. Ha szükséges, kicsit kezelheted (csiszolhatod, festheted, lakkozhatod) is az anyagot, de akár egyszerűen, természetesen fel is lógathatod – ékszereid átláthatóak lesznek, és nyertél egy tök menő dekorációs elemet is.

2. Rejtsd el!


Alakíts ki egy fiókot ékszereidnek, de mindenképp csinálj bele rekeszeket, hogy ne keveredjenek össze a nyakláncok, karkötők és fülbevalók. Ez igazi fashionista megoldás!

3. Tűzd ki


Látványos, elegáns megoldás lehet, ha egy antik hatású keretbe feszített anyagra tűzzük az ékszereket! Használhatjuk egyszerűen fülbevalók tárolására, de megcsinálhatjuk gyűrűtartónak is. Az is jól mutat egyébként, ha anyag helyett egy erősebb hálót használunk.

4. Tedd tálkákba

A kicsi kerámiatálkákban egyszerűen tárolhatjuk minden ékszerünket, bár ez főleg azoknak praktikus, akik nem tudnak egy egész fiókot megtölteni gyűrűkkel és nyakáncokkal. A kézzel készített kerámia most úgyis irtó menő, sőt, a legjobban akkor járunk, ha mi magunk csináljuk meg a kis tányérokat.