Mintát a lábakra!

2017. október 02.
Minden üzletben minták sokasága, és a nadrágokat sem kímélik az ábrák. Annyi szín, szaggatás és koptatás létezik a farmerek esetében is, miért ne próbálhatnánk ki egy virágos darabot?

Érdemes sötétebb tónusokkal kezdeni, hogy kisebb legyen a változást hozó dózis, így nem ijedünk meg magunktól egy-egy visszatükröződő kirakatüvegtől sem, ha alapvetően az egyszerű darabokhoz szoktunk nadrágokat illetően.

Elegáns anyagú, romantikus darabot választottunk, hogy megmutassuk egyáltalán nem nehéz hozzá felsőt párosítani. Mi most nem a színekkel, hanem a fazonokkal és a stílusokkal sakkoztunk.

Először egy egyszerű fehér ingre esett a választás, amely igazi jolly joker, megőrzi az elegáns vonalat. Később vadászatunk közben megfogalmazódott bennünk, hogy oldani akarjuk a romantikusságot és lazaságot akarunk csempészni a dologba, szóval mikor ráleltünk a fűzős pólóra kicsit úgy éreztük, mintha pont nekünk varrták volna példa gyanánt. Itt nem álltunk meg, eldobtuk a fűzőt, hogy megmutassuk szimpla feliratos darab is teljessé teheti a már vagány outfitet.

Pontosan három opciónk van a viselésére. A te birtokodban hány mintás nadrág van?

Nadrág – Zara 9995 Ft
Ing – H&M 3990 Ft
Fűzős póló – Mango 5995 Ft
Feliratos póló – Mango 5995 Ft