Sweater weather – kötött csodák

2017. október 03.
Bizony eljött az ideje a kötött csodáknak. Amennyire szomorkodtunk a melegebb idő távozása után, úgy lelkesülünk egyre jobban a védelmező darabok láttán.

Rettentő színes a kínálat (szó szerint), így szinte kizárt, hogy ne találjon az ember magának minimum egy tökéletes darabot, amit a kedvencek listájára firkálhat fel. Max&co, COS üzletek kínálatából sem maradhat el a hideg évszakok kulcsszereplője, ezekből csöpögtetünk párat. Itthoni tervezőinket sem sem hagyta hidegen a dolog, Nanushka kínálatában is találtunk olyat, amellyel szerelembe estünk.

A pulóverek szabása és mintája is visszarepít minket az időben, szóval senki ne lepődjön meg, ha egy vasárnapi ebéd alkalmával a nagymamája megemlíti a hasonlóságot a fiatalkorában nyúzott pulóvere és az újonnan levadászott téli darab között.

Egy határozott színű vagy mintájú darabbal megkönnyítheted a reggeli hosszas készülődési procedúrát, mert elegendő hozzátenni egy farmert, hogy tökéletes legyen a viseleted.

Természetesen megint felmutatunk egy-két extrémebb variációt is annak, aki nem elégszik meg a fent említett kombinációval.

Íme a kedvenceink:

Szürke, kockás – Max&Co
Rózsaszín kockás – COS
Barna ocelot mintás – Nanushka
Narancssárga peplumos – COS
Lila fodros – Max&Co