Dalos és divatos pacsirták

2017. október 06.
Három olyan gyönyörű és gyönyörű hangú nőt mutatunk fel példaként, akik segítségünkre lehetnek a reggeli szekrény előtti ácsorgás során. Itt most nem csak a dalokra gondolunk, amelyek napindítóként szolgálhatnak, hanem a kifinomult ízlésükre, amelyeket most jól szemügyre veszünk.

FLORENCE & THE MACHINE

Florence Welch hangjából adódóan is különleges. Újat nem mutatunk a dalai tekintetében, viszont felfigyeltünk arra, hogy ő bizony nem csak a színpadon képviseli a bohó stílust, hanem a mindennapokban is szívesen hord vintage darabokat.

Kimono Zara 19 995 Ft

BANKS

Jilian Rose Banks 2013-ban kezdett el zenélni BANKS művésznévvel. Érdemes a fellépéséről készült videókból is szemezgetni, mert a pontosan koreografált lépések és persze ruhák ámulatba ejtően összesimulnak a zenével. Az általában sötét színben fellépő művésznő a hétköznapokon szerencsénkre hord színeket.

Blúz H&M 6990 Ft

TEZZA BARTON-DOE

Tezza Barton egy amerikai blogger, aki általában divatról és utazásairól készült fotókat posztol. Ha ezért nem irigyelnénk már jelentősen, akkor mutatjuk milyen szettekben dalolja el a még nagyon friss dalát a Doe nevű formáción belül, ami igazán simogatja a lelket.

Zakó Mangó 13 995 Ft