Három kötelező kedvenc októberre

2017. október 11.
Mi az, amit a szezon diktál, és mi is úgy érezzük, hogy muszáj beszereznünk, hordanunk, színesíteni vele a ruhatárunkat.

Top 1: a bőrnadrág

Félelmeim voltak az anyag és a ruhadarab ötvözetét illetően, hiszen többnyire a vadmotorosok képe ugrik be, amint nadrágjukra akasztott láncok csörgése közepette megtankolják a járművüket. Majd rátaláltam egy olyan darabra, ami nem túl fényes, tehát a közel sem tökéletes végtagjaim is szuperül mutatnak benne és megtanultam együttélésünk közben, hogy mely darabokkal kombinálva nem viszem túlzásba a lázadó zenész vagy a Micsoda nő szerepet. Kötött pulóverekkel, ingekkel tökéletesen mutat és köszönhetően a remek nemzetközi márkák színes kínálatának, bizonyosan talál az ember magának egy megfelelő fazont.

Zara 7995 Ft

Mango 8995 Ft

Mango 9995 Ft

Top 2: a bakancs

A divat szerelmeseként hajlamos vagyok elengedni a funkcionalitással kapcsolatos kérdéseket. Ezen a téren viszont nincs kompromisszum. Egy bakancs elengedhetetlen kiegészítő számomra, mint cukrásznak a habverő. Tökéletesen lehet ruhákkal, szoknyákkal is párosítani, nem csak nadrágokkal. Az idei trendek között szerepelnek a gyöngyökkel vagy díszítéssel megkoronázott darabok.

Mango 27 995 Ft Zara 25 990 Ft Dr.Martens €170.00


Top 3: a kendő

Ilyenkor szeretem picit még azt érezni, hogy nem teljesen köszöntött be az ősz és vele együtt a lehűlés, de a fokok olykor felhívják a figyelmemet az igazságra. Ekkor veszem elő a kendőket, amelyek előkészítik az utat a hamarosan megérkező sálaknak. Egy egyszerű szettet is meglehetősen átformál és némi kecsességet csempész a legmaszkulinabb összeállításba is.

PULL&BEAR 1995 Ft

Piros kendő – Zara 2595 Ft és csíkos kendő – Zara 2595 Ft