A gyémánt örökkévalósága, avagy bemutatkozik a 4C márka

2017. november 17.
A leheletfinom elegancia kedvelőinek tökéletes kiegészítőket kínál a hazai székhelyű márka, a 4C. Legyünk akár a klasszikus vagy a minimalista stílus rajongói, vagy akár szabad művészlelkek, ezeknek az apró ékszereknek garantáltan nem lehet ellenállni.

„A gyémánt a tisztaságot és az örökkévalóságot jelképezi. Egy olyan márkát szerettünk volna megalkotni, amely mindezt magába foglalja” – vallja a 4C , azaz a gyémánt négy legfőbb jellemzőit (color, cut, clarity, carat) a nevében viselő márka.

A hazai ékszermárka letisztult darabjai kizárólag nemesfémből és drágakőből készülnek, mindegyik magába foglal egy-egy tökéletesen csiszolt, alaposan formatervezett gyémántot is. Az összes karkötőn ott lóg az aprócska 4c logó, amelyet egy gyönyörű, tisztán csillogó gyémánt tesz igazán ellenállhatatlanná. Nem vitás, a különleges darabok pont olyan értékesek, mint viselőjük.

A budapesti székhelyű márka három kollekciót is felvonultat a kézzel készített termékekből. A fine kollekció olyan nemesfémből készült karkötőket kínál, melyek minimalisták és egyben elegánsak is. Míg a gem kollekció darabjait a különös odafigyeléssel válogatott nyers gyémánt és a színes turmalinok teszik igazán különlegessé.

A harmadik, a silk kollekciót a játékosság és a visszafogottság egyaránt jellemzi: az ékszereken megjelenő apró ezüst gyöngyök különböző színes, selyem szálakra lettek felfűzve, így tökéletes kiegészítői lehetnek a hétköznapjainknak is.

A márka darabjai csak online, az alábbi felületeken érhetőek el: 

www.4cforyou.com
Instagram: @4cjewelry
Facebook/4C Diamond For You