Cakó 2017. őszi-téli kollekció

2017. november 16.
A CAKO brand őszi-téli kollekciója a kandalló melegségének, az avar puhaságának, a szél lágy, de már csípős fuvallatának allegóriája egyedi kreációkba álmodva fut végig a kollekción. Újdonság pedig, hogy a márka megnyitotta saját showroomját.

A CAKO gyakran fordul a naturális esszenciákhoz a minimalizmus és a praktikum összhangját megteremtő darabjainak megalkotásakor, inspirációs világa sokszor a természet egyedülálló jelenségeihez nyúl vissza, melyet a 2017-es őszi-téli kollekció kapcsán is megfigyelhetünk. Az öltözéksorozat ezúttal a fák erezetének különleges motívumait ülteti át a divat nyelvére, hangulatát pedig az őszi természet finom színpalettája formálja; a főszerepet a rozsdabarna különböző árnyalatai kapják, helyenként petrolkékkel élénkítve az összhatást. A CAKO egy lezser, mégis elegáns etapokkal tűzdelt, kellemes ősznarratívát rajzolt fel, melyben a hasítottbőr-szerű anyagok a valódi bőr puhaságát és finomságát idézik.

A kollekció a viselhetőség és a kombinálhatóság elegyét teremti meg. A kreációk életre hívásakor az volt a cél, hogy azok a mindennapokban is hordhatóak és jól kihasználhatóak legyenek, vagyis mind a munkában, mind a munka utáni tevékenységekhez komfortos és nőies alternatívát jelentsenek. Emellett a tervezőnő számára fontos, hogy a egyedi designra, exkluzív stílusra fogékony férfiak is megtalálják a hozzájuk leginkább illő darabokat a CAKO-nál. Az őszi-téli vonal maszkulin megoldásait az izgalmas részletek és az aprólékos kidolgozottság jellemzi.

15 fotó megtekintése

A kollekcióhoz készült lookbook a hideg és a meleg kontrasztját, az őszi természet világának sokszínűségét érzékelteti. A fotókat Oleg Borisuk készítette.

Az új showroom megnyitóján készült képekért kattints a galériára!

19 fotó megtekintése

A showroom címe: 1023., Bp. Margit utca 3. (Margit utca-Mecset utca sarok)