MCFD2017: Íme 7 tervező 2018-as tavaszi-nyári kollekciója!

2017. november 19.

NUDE BY NUBU

A márkától megszokott minimalista színhasználat és formatervezés a legújabb kollekcióban sem maradhat el. A kollekciót a pufidzsekik és tollkabátok, illetve egy igazán izgalmas vállalkozás, a letisztult, geometrikus formák és az virágos ornamentika párosítása jellemezte.

26 fotó megtekintése

CUKOVY

A nyolcvanas évek inspirálta kollekció a finom fagylaltárnyalatoktól a pop up extravagánsabb geometriájáig terjedő széles skálát vonultatott fel, amelyben olyan bátor megoldások, mint a skinny nadrágkosztüm-bőröv vagy organza maxiruha-bőrdzseki kombó is megjelent.

18 fotó megtekintése

ELYSIAN

A márka sejtelmes megoldásokkal megalkotott, ’30-as/’60-as évek inspirálta, elegáns kollekciót mutatott be. Az újragondolt Palazzo-nadrágok, a magasfényű, leheletkönnyű egyberuhák és kezeslábasok a tavaszi pasztelvilágot idézték.

20 fotó megtekintése

MODE BY SANDOR LAKATOS

Az elsősorban férfi darabokok tervezőjeként számontartott Lakatos Sándor legújabb kollekciójában a klasszikus monokróm, lézervágott anyagok és a dekonstruktív, már-már uniszex megoldások kerültek előtérbe. A férfi szabászat átalakítását vállaló kollekcióban olyan kísérleti darabokat, mint a férfiszoknya és a férfi overál is megcsodálhattunk.

22 fotó megtekintése

NORA SARMAN

Az esküvői ruhákat is készítő Sármán Nóra legújabb kollekciójában a tisztaság és az érzékiség kulcsfogalmak. A gazdagon díszített, szinte a fehérneműk anyaghasználatához közelítő kollekció a klasszikus nőiséget ünnepli.

19 fotó megtekintése

TOMCSANYI

A retró minták és vonalvezetés uralta kollekcióban a központi elem a szabadidő volt. A lenge szabás és az oversize megoldásokon túl az anyagminták is ezt hangsúlyozták. A kollekció derekat hangsúlyozó darabjai a múltszázad életérzését öntik modern formába.

21 fotó megtekintése

THEFOUR

Vibráló színek és mesésen leomló anyagok jellemezték a márka legújabb kreálmányait. A bátor párosítások a tervezők kísérletező attitűdjét hűen tükrözik, így kerülhetett a kifutón elegáns koktélruhához bomberdzseki vagy oversize shopper táska.

15 fotó megtekintése