Megnyílt az első ÁERON Pop Up Store

2017. december 08.
A világ számos országában jelen vannak, mégis régóta dédelgetett álmuk, hogy Budapesten is megnyíljon egy utcafrontos, saját üzletük.

December 6-án hosszas tervezgetés és munka után az ÁERON csapatának álma valóra vált, és megnyitott a Ritz-Carlton Budapest alatt, a Fashion Streeten első Pop Up üzletük, ahova 2018 január végéig várják a vásárlókat. Az izgalmas belső teret a 81 font iroda keltette életre, ahol nem csak vásárolni lehet, de van lehetőség kicsit megpihenni a forgatagban és hallgatni DJ Simon Iddol playlistjét, amelyet külön a márkának állított össze. A boltban az aktuális téli és előző szezonok kollekcióit, valamint bőrkiegészítőinket árulnak 30-70% kedvezménnyel, hetente cserélődő választékkal. A téli ruhák mellett nyári darabok is kerülnek a polcokra, hogy azok is tudjanak választani, akik épp a hideg évszakból a melegbe mennek pihenni.

A karácsonyi időszakra is készültnek kisebb és nagyobb ajándékötletekkel, valamint a boltba betérő férfiakra gondolva a SA.AL & Co férfi organikus és természetes alapú, ápoló termékek is megtalálhatóak itt.

Az üzlet az 5. kerület Erzsébet tér 9-10. szám alatt található (bejárat a Fashion Street felől a The Ritz Carlton alatt).