Minimalista táska nem csak minimalista szettekhez

2017. december 15.
Kiss Gábor táskakészítővel karöltve készítette el Bodnár Zsófi és csapata legújabb fotósorozatát, amelyben megmutatták, hogyan viseljük a minimalista bőrtáskákat nem csak minimalista összeállításokhoz, a hűvösebb napokon is.

Gábor az elmúlt kollekciói „most wanted” darabjait választotta ki a fotózáshoz, amelyeket egytől egyik saját maga, 100% bőrből készített.

„Először all black szetteket szerettünk volna, de hamar elcsavarták a fejünket az üzletek polcain, éppen aktuális téli kollekciók bézs, narancs és vörös árnyalatai, így a végeredmény eléggé eklektikus lett. A cél egyébként éppen ez volt, hogy megmutassuk, mennyiféleképpen viselhetjük Gábor minimalista táskáit a mindennapokban”- meséli Tőke Borbála, a stylist, aki divatszerkesztőnk, Molnár Anikó oldalán tanulja a mesterséget.

A modell az ArtModels fiatal és ígéretes feltörekvője, László Luca volt, aki természetes szépségével, szeplőivel és gyönyörű vörös hajával bizonyára minden sminkes, fodrász és fotós álma. Biztosan hallunk még felőle a jövőben!

5 fotó megtekintése

A sorozat többi képéért kattints a galériára!

Fotó: Bodnár Zsófi
Stylist: Tőke Borbála
Smink és haj: Stotz Natália
Fotóasszisztens: Magyar Natali