Mutatjuk a legszebb ruhákat a Golden Globe vörös szőnyegéről

2018. január 08.
Ugyan az idei évet a társadalmi felelősségvállalás jellemezte a csupa fekete ruhával, de a stílusos szettek azért nem maradhattak el! Mutatjuk az álomszép fekete estélyiket.

Ha a színekkel nem is, a különleges szabásvonalak lehetőségeivel bőszen éltek a színész szakma legjobbjai. Olyannyira, hogy nem győztünk válogatni az érdekesebbnél érdekesebb megoldások között…

Carly Steel

Szuperszexi, ezüst mintával kirakott, Cristian Siriano estélyiben libbent be a vörös szőnyegre a televíziós műsorvezető.

Laura Marano

Az est egyik legkülönlegesebb felsőrészét a színésznő és énekesnő jegyezheti, a ruha Rita Vinieris Couture-től származik.

Alison Sudol

Íme az iskolapéldája, hogy egy egyszerűbb fekete ruhát hogyan kell mesterien feldobni! Nem vitás, különösen megdobogtatta a szívünket a magyaros hímzett virágmotívumokhoz hasonló díszítés.

Tracee Ellis Ross

Egy bevállalós turbán, markáns arany fülbevaló és dögös piros rúzs: Trace Ellis Ross keleti hercegnőként vonult a vörös szőnyegen Marc Jacobs költeményében.

Jessica Biel

A sejtelmesen átlátszó, plisszírozott anyag okos megoldás, a geometrikus ívvel pedig egyenesen formabontó ez a Dior ruha.

Kendall Jenner

A pózolásban is mesteri Kendall, mint egy elegáns, fekete páva lejtett végig a vörös szőnyegen. Elől rövid, hosszú uszályos, Giambattista Valli estélyi kétségkívül az est egyik legkülönlegesebb darabja volt.

Connie Britton

Connie 100%-ban a figyelemfelhívás jegyében választott szettet– és milyen jól tette. Egyszerű, de hatásos! Lingua Franca felsőjében és Max Mara szoknyájában hívta fel magára a figyelmet.

Margot Robbie

Az ornametrikus ezüst mintákkal megbolondított Gucci estélyi láttán az az érzésünk, Margot egy pompás barokk festményből lépett elő. Az extrém mély kivágás viszont ellensúlyozza a bőséges díszítést – okos kombó.

Emilia Clarke és Kit Harington

Emilia Clarke az extrém mély és széles dekoltázsa miatt került a válogatásunkba Miu Miu ruhájával, mely csodásan kiemeli a színésznő sminkjét és szolid nyakékét – na és persze a mellette álló szupersármos Kit is jól áll neki…

Nicole Kidman

Káprázatos felsőrész, melyek a tüll, a szolid csillogás és sejtelmes kontúr jellemez: nálunk 10/10 a színésznő Givenchy szettje.

Lily James

A színésznő Valentino ruhája a pompás, fodros felsőrésszel és ruhaaljával törte meg az unalmas kis feketék sorát.