Mutatjuk az utat 2018 divattérképén

2018. január 17.
Hat jó tanács, amit érdemes szem előtt tartanunk, ha 2018-ban is igazodnánk (persze csak a személyiségünkkel megegyező) divattrendekhez.
  1. Kék és fekete olyan jó együtt, mint a só és a karamella

Lehet, hogy elfelejtettük, milyen jól kiegészítik egymást, de újra párba állnak és lehetsz te, aki viszi a hírt! ERŐSEBBEK EGYÜTT, MINT VALAHA!

  1. Blézerrel a világ ellen

Nincs más dolgod, csak kiválasztani, hogy kockás vagy éppen virágos legyen a kedvenc darab. Párosíthatod farmerrel, már bizony edzőcipővel is. Akár egy koktélruhával, bármelyik évszakban.

  1. Régi darabok felvirágoztatása

Nem elképzelhetetlen, hogy édesanyád gardróbja rejti a számodra tökéletes újdonságokat. Ha viszont régi kedvenc darabjaid már nem lelik ugyanúgy a helyüket a testeden, mint korábban, akkora ideje új feladatot találni nekik. A sál nem csak nyakra passzol, hanem fejre is, a nagymamád napszemüvege már nem csak beöltözős bulik alkalmával viselhető!

  1. Pizsamát utcára

Az alvás szerelmeseinek most a trend is kedvez, ugyanis már nem csak az otthon melegében élvezhetik kedvenc összeállításaikat, hanem az utcán is élvezhetik a pizsamák által ihletett szettek kényelmét. Sajnos a mamusznak otthon kell maradnia, hiszen a cél, hogy egy hordható összeállítást viseljünk, aminek az az ára, hogy kiegészítők tekintetében törekednünk kell a nőiesebb, általánosabb darabok viselésére.

  1. Divat és demokrácia kéz a kézben

Nézzük csak az összes trendet, színárnyalatot, szabást, amelyekből válogathatunk. Mára már tényleg olyan könnyedséggel viselhetünk bármit nemtől, kortól, testalkattól függetlenül. Merj szabad és elégedett lenni önmagaddal és használd arra a divatot, hogy megmutasd milyen is vagy valójában!

  1. Próbáld ki a farmer összes változatát!

Lehet, hogy 2017-ben az egyszerű szabásokért rajongtál, itt az ideje ebben az évben kipróbálnod új fazonokat. Rojtokkal, zsebekkel, díszekkel. Kinek tervezik ezeket, ha nem neked?!