Exkluzív beszámoló a Milan Fashion Weekről

2018. március 01.
Drencheva Nati egyenesen a Milánói Divathétről közvetít: a blogger három csodás bemutató élményeiről is beszámol. Na és persze a bőséges fotógaléria sem maradhat el, hogy a hazai trendszetterek is ízelítőt kaphassanak az olasz divatesemény hangulatáról.

Sergio Rossi

A Sergio Rossi-bemutató a Teatro Gerolamoban került megrendezésre. A belváros szívében lévő színházba belépve szinte a lélegzetem is elállt, amikor megpillantottam a dekorációt, amelyben a legújabb Sergio Rossi-kollekció ki volt helyezve. Óriás kristályokhoz hasonló, több méter magas elemekben forogva pillantottuk meg a szebbnél szebb lábbeliket. Szegecsek átlátszó elemekkel, rengeteg flitter és metálos anyag, hegyesorrú és tűsarkú csodák, akármerre néztünk.

Kattints a képre a galériáért!

11 fotó megtekintése

Francesca Liberator

A román származású tervezőnő 2018/19-es őszi-téli kollekciójához a legutóbbi pakisztáni útjából merített ihletet, ahol órási hatással voltak rá a helyi hímzőnők és férfiak egyaránt. A kollekció bátran alkalmazza a könnyed és nőies, sőt, helyenként a férfias szabásvonalakat is. A sál pedig visszatérő motívumként emlékeztet bennünket a hagyományos pakisztáni öltözetekre. A kollekció mondanivalója hűen tükrözi a tervezőnő látásmódját – a nyitottságot mások iránt, a hűséget és a határtalanságot.

30 fotó megtekintése

Diesel Black Gold

Az etnikai elemek, a kézzel készült beütés és a jól tapintható minták a kollekció szinte minden darabját jellemzik. A magasan záródó tunikák, a férfi pulcsik szabásához illeszkedő skinny és trapéz nadrágok bármely ruhatárban megállják a helyüket. Természetesen a márka jól felismerhető alapdarabjai most sem maradhattak el: a bőrkabátok rojtokkal, katonai jellegű kabátok szegecsekkel, illetve a navahó-mintával díszített farmerek.

11 fotó megtekintése

Fotók: Bodnár Boglárka

Szerző: Nati Drencheva