Kedvenc helyünk a héten: Agnes Toth Studio

2018. április 11.
Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

Tóth Ágnes festőművész számára az alkotás minden bizonnyal olyan, mint a montmartre-i festőknek. A fiatal képzőművész Duna-parti műhelye alighanem Budapest egyik leginspirálóbb utcájából néz a Lánchídra, szomszédja pedig az édesanyja által megálmodott Marvelosa étterem-kávézó. Négy hónapja Ágnes óriási mérföldkőhöz érkezett, és a műhely földszintjét hároméves munkával üzletté alakította. Decembertől elsőkézből tőle válogathatunk szebbnél szebb táskáiból, párnáiból, pénztárcáiból, melyeken a minta nem más, mint saját kezének legaprólékosabb munkái.

Az üzlet kétféle stílust képvisel a Marvelosa és az Agnes Toth Studio termékekkel. Míg az utóbbiban Ágnes festményei köszönnek vissza a táskákon, a Marvelosa kollekció hímzett virágos mintákkal debütált. Amiért pedig a kedvencünk lett, az a frissesség, és az aktuális trenddel tökéletesen összhangban levő fazonok, – legyen szó táskákról vagy pénztárcákról – ráadásul valószínűleg soha nem fog velünk szembejönni a saját darabunk, mivel Ágnes mindenből csak egyet gyárt.

Díjak, egyéni és csoportos kiállítások világszerte bizonyítják, hogy Ágnes művészete valami olyan, amely többre hivatott, Lánchíd utcai üzlete pedig kiváló helyszínt biztosított álmainak megvalósításához. A négy hónap alatt vásároltak már tőle Svédországból, Oroszországból, de Amerikából érkező turisták is (a kedvenc vásárlója például egy New York-i férfi, aki kétszer is visszatért az üzletébe, hogy feleségét meglepje egy Marvelosa táskával.)

Ágnesnél még a kárpithuzat is az általa hímzett Marvelosa mintákkal van díszítve, amit a kiegészítőkön kívül párnákra is nyomtatott. Az emeletre ugyan csak fotózni mentem fel, de az a kilátás, amely Ágnest nap mint nap fogadja az emeletről, elmondása szerint állandó ihlettel látja el az alkotásra.  

Kiknek ajánljuk: elsősorban vibráló személyiségeknek, akik bolondulnak a színes, aprólékos és igényes kiegészítőkért, mindezt magas minőségben kivitelezve.

Mikor: Szerdától szombatig 10:00-19:00-ig, vasárnap 10:00-18:-ig.

Árfekvés: a táskák: 33 000 Ft, pénztárcák: 9500 Ft, neszeszerek: 16 000 Ft körül mozognak.

12 fotó megtekintése

További képekért kattints a galériára!

Marie Claire plusz: kevés designer üzletben vásárolhatunk közvetlenül a tervezőtől, itt azonban Ágnes az, aki nemcsak árul, hanem az teljes alkotási folyamatba beavat bárkit, aki kíváncsi legújabb táskájának a történetére.