Extrém ékszerek elegáns stílusban

2018. május 25.
Mindened az elegáns és letisztult stílus, de szeretnéd néha kicsit extravagánsabbá tenni a megjelenésed Bloggerünk, Borbély Gabriella ezúttal olyan kiegészítők után kutatott, amikkel az irodai outfit ugyanúgy megbolondítható, mint az alkalmi ruhák. Ismerd meg a DELACIER magyar márka ékszereit!

A DELACIER márka Domokos Dóra nevéhez fűződik, aki extravagáns, ugyanakkor minimalista stílusú ékszereket és kiegészítőket tervez. A kreációk az acél, a bőr és a cérnakép technológia fúziójából születnek. A márka lételeme a kísérletezés, a meghökkentés és a folyamatos újítás. A finom, elegáns kollekciók mellett, vannak egészen extrém darabok is, amik a DELACIER karakteres futurista vonalát erősítik.

PARALLEL UNIVERSE kollekció

Dóra 2018 tavasz-nyári kollekciója megidézi a jeges antarktiszi tájakat, az óceánok mélykék birodalmát, de gondolatban elrepít minket a sivatagi dűnék világába is. Ezeket a kreációkat az utazás lélektani folyamata inspirálta, amely az ismeretlen felfedezésének vágyából ered. Amikor kikerülünk a monoton hétköznapokból és elhagyjuk a megszokott életterünket, lehetőségünk nyílik arra, hogy kívülről tekintsünk önmagunkra. Emiatt egy-egy utazás nem csak a távoli kultúrák és a különleges tájak felfedezéséről szól, hanem a saját gondolataink, örömeink és problémáink átértékeléséről és kontextusba helyezéséről is. Mindenki a személyes valóságában él: ezeknek a párhuzamos univerzumoknak a felismeréséről és átgondolásáról szól a kollekció.

A saját életünktől való eltávolodás a megújulás és a változás lehetőségét hordozza magában. Ennek tükrében a tervező újragondolta a DELACIER ékszerek formavilágát is: az eddig megszokott szögletes idomok helyett, a kerekded alakzatok felé fordult. Dóra a bőr és az acél együttes felhasználására épít, amely már az előző kollekciójában, a BIONIC-ban is remekül működött. A két anyag nagyszerűen harmonizál egymással, ami a különleges felületekben és részletekben csúcsosodik ki. A kreációk színvilágát a jéghideg és a mélykék tónusok, illetve a sivatagi homok árnyalatai dominálják. Egy különleges övtáska szintén része a kollekciónak, amely hordható akár válltáskaként, vagy külön övként is.

Annak ellenére, hogy acélból készülnek, az ékszerek kényelmesek és könnyűek, hiszen vékony és rugalmas lemezekről van szó, amik abszolút a viselőjük adottságaira alakíthatók. Minden darab egyedileg csiszolt, a széleken finoman lekerekített, annak érdekében, hogy ne akadjon bele semmibe az ékszer. Emellett időtálló kreációkról van szó, hiszen nem törékenyek, rozsdamentesek és a festett felületek sem kopnak. Plusz pont, hogy a lakkrétegnek köszönhetően, akkor is bátran viselheted őket, ha fémallergiád van. Azért, mint a legtöbb ékszernél, ezeknél a daraboknál is érdemes odafigyelni arra, hogy ne roncsoljuk a felületet azzal, hogy parfümöt, hajlakkot vagy egyéb kemikáliát fújunk rá közvetlenül.

A DELACIER új kollekciójának premierje –  az Alma Abonyi táskamárkával karöltve – június 8-án 17 és 21 óra között lesz a Clique Design Studio-ban. Az eseményen nem csak az új kollekciókra, hanem a régebbi kreációkra is lecsaphattok. Sőt, a két márka egy meglepetéssel is készül erre az alkalomra! Ki ne hagyjátok!

PARALLEL UNIVERSE kollekció képei:

Fotó: Attila Olah Photography
Modell: Petra / Avantage Models
Stylist: jkaposistyle
Mua: Szlamizita – Makeup Artist
Special thanks: ARTISTA, Nini Nemeth

Szerző: Borbély Gabriella, a Jewellery Page bloggere