Karl Lagerfeld márkabolt nyílik Budapesten

2018. július 21.
A divatikon Karl Lagerfeld világszerte ismert a stílushoz való élvonalbeli, aspirációs és releváns megközelítése miatt. A kreatív irányítása alatt a KARL LAGERFELD divatház egy olyan DNS-ben gyökerezik, amely az elérhető luxust képviseli és cool. Kézírásának esztétikája ötvözi az időtlen klasszikusokat egy modern, „rock-chic” felhanggal.

A KARL LAGERFELD márka portfóliójában megtalálható a „ready-to-wear” ruházat férfiak és nők számára, gyermek divat, táskák és kisebb, bőr kiegészítők. Továbbá a boltokban megtalálhatóak a karórák, szemüvegek, lábbelik, parfümök, gyertyák és ékszer. 2016-ban a vállalat elindította az esküvői ékszerkollekcióját, illetve a KARL LAGERFELD PARIS kollekciót, amely elhozza a Párizs ihlette darabokat Észak-Amerikába is.

A KARL LAGERFELD világszerte több mint 95 márkabolttal és jelentős nagykereskedelmi hálózattal van jelen Európában, Közel-Keleten, Észak-Amerikában és Ázsiában. A hálózat folyamatosan bővül – szeptemberben a prémium márkákat forgalmazó Vermont csoport nyitja meg az első magyar KARL LAGERFELD üzletét a budapesti Arena Mall-ban. A Vermont csoport portfóliójában egyéb neves divatmárkák is megtalálhatóak, mint például a GANT, Nautica, La Martina, Barbour, Odd Molly, Peak Performance vagy a Cremieux.

Nézd meg galériánkat a kedvenceinkről!

12 fotó megtekintése