Kendall Jenner a LOVE magazin címlapján – érzékibb, mint valaha!

2018. augusztus 12.
A modell, aki nem zavartatja magát, ha melltartó nélkül kell utcára, vagy épp vörös szőnyegre vonulnia, ezúttal a LOVE magazin címlapján pózol.

 

 

A 10. születésnapját ünneplő angol divatlap legújabb címlapján nem más szerepel, mint az ellenállhatatlan  Kendall Jenner.

A szupermodell fotóját Alasdair McLellan  készítette a londoni Hampstead Heath parkban. Míg a címlapon azt láthatjuk, hogy a szupermodell épp csak megmártózik a vízben, addig egy másik képen, amelyet a magazin főszerkesztője, Katie Grand posztolt, Jenner fedetlen keblekkel lebeg a víz felszínén egy szál piros bikiniben.

Kendall from Love by Alasdair

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

A 22 éves modellnek nyilvánvalóan nem okoz gondot, ha meztelenül kell pózolnia a kamerák előtt, de mint kiderül ez csak egy, a több megformált karakterről készült képei közül.  Van ugyanis olyan kép, amelyen viharos háttér előtt, a 60-as évekre jellemző parókában, mackót tartva kezében láthatjuk, mint Jackie Kennedy.

” Barna parókát és őrült sminket viseltem, mire azt mondták, oké, fogd meg ezt a mackót. A következőnél pedig – mivel nem dohányzom, ezért megvilágították a cigaretta végét, majd megkértek, hogy ezt is fogjam meg amíg lefotózzák. Erre azt válaszoltam oké, szóval most én vagyok a menő rossz kislány” – fogalmazott Kendall  a fotózást illetően a magazin Instagram-bejegyzésében.

Kendall maga is megosztotta kedvenc képeit a fotózásról, amelyeken vintage fejkendőt és rövid parókát viselt, egyiken pedig kezében ott látható az előbb említett cigaretta is.

 

read about me @thelovemagazine cover story by @alasdairmclellan

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

write to me @thelovemagazine @alasdairmclellan @kegrand

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

who is she? @thelovemagazine @alasdairmclellan @kegrand

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ugyanakkor nem ő az egyetlen híresség, akivel együtt dolgozott a magazin. A születésnapi projektben részt vett többek között barátnője, Gigi Hadid, illetve Naomi Campbell és Talea Lischetzki is.

Szerző: Mándoki Bernadett, gyakornok