Összeöltöznél a kedvenceddel?

2018. augusztus 26.
A 2018-ban alakult Paws by MAKE design a MAKE design táskamárka almárkája, ami egyedi mintás kutyás kiegészítőket kínál. A brand sajátossága a MAKE designra jellemző egyedileg tervezett textilek mellett, az egységes minták összefonódása a kutya- és a táskamárka között, melynek eredményeképp bárki hozzáöltözhet kedvencéhez!

A Paws by MAKE design legelső kollekciója a M O O D S kollekció. A minták a tervező, Molnár Réka festményeiből készültek. A festést a pillanatnyi hangulatai irányították, így többféle minta és szín született, a fekete fehértől egészen a vibráló színekig és játékos mintákig. A festés után a végső minták digitálisan továbbgondolva készültek el, amik végül szublimációs technológiával kerültek a softshell, illetve softshell mesh vízlepergető textilre. A kollekció több darabból áll, amik párosíthatóak az egységes mintázat miatt. Végső formát kutyás kiegészítőként nyakörvben, pórázban, hámban, zacskó-és jutalomfalat tartóban nyertek.

Ha a gazdi szívesen összeöltözne kedvencével, akkor a M O O D S kollekciót táska formájában is beszerezheti, így szuper kutya-gazdi szettek válogathatóak össze. A MAKE design praktikus printelt, vízlepergető softshell övtáskákat, tornazsákokat (a minitől a nagy méretig), clutchokat és hátizsákokat készített.

A kutyás kiegészítők a Palomában lévő showroomban megtekinthetőek, illetve a Mono art & designban és a Monokrom Design Store-ban vásárolhatóak meg. A termékeket forgalmazó üzletek listája folyamatosan bővül!

A MAKE design táskamárka új kollekciós darabjai megtalálhatóak a Palomában lévő showroomban, illetve a következő üzletekben: Cotton Ball Lights Budapest, Ludwig Múzeum Shop, Magma + Hungarian Art & Design, Mono Art & Design, Monokrom Design Store, One Fashion Debrecen, Die Werkbank /Bécs

Nézd meg galériánkat!

26 fotó megtekintése

Hol: makedesign.hu