Imádjuk Timberlake és a Levi’s® közös kollekcióját

2018. szeptember 29.
A Levi’s® x Justin Timberlake Fresh Leaves kollekció, a Levi’s® ikonikus darabjainak modern értelmezése, melyet Justin zene iránti szeretete inspirált.

A “Fresh Leaves” név abból a koncepcióból ered, hogy Timberlake rajta hagyja a kéznyomát és egyben egy új értelmezést adjon az időtlen daraboknak, amiket a következő generációra hagy. Együtt dolgozott a Levi’s® tervezői csapatával, hogy újragondoljon néhányat a márka legikonikusabb darabjai közül, aminek az eredményeként klasszikusok születtek egy kis csavarral – ismerős darabok, színek, minták és sziluettek, de megkeverve és újraalkotva egy friss look érdekében.

“A ruhák ugyanolyan fontosak egy zenész kreatív folyamataiban és előadásában, mint maga a zene. Ezzel a Levi’s® kollekcióval megpróbálok valamennyit megosztani az élményeimből a rajongóimmal” mondta Timberlake.

“Azonnal egymásra hangolódtunk Justinnal, amikor olyan darabokon dolgoztunk, amik az ismerőst és a váratlan elegyítik. A Justin zenéje mögötti történetek arra inspiráltak, hogy klasszikus anyagokat – vásznat, flannelt, farmert és gyapjúszövetet – használjunk ismerős sziluettekben, hogy aztán streetwear elemekkel adjunk modern beütést a Levi’s® ikonoknak,” mondta Karyn Hillman, a Levi Strauss & Co. termékigazgatója.

A kapszulakollekció a Levi’s® ikonok legjobbjait sorakoztatja fel, prémium anyagokból kiemelkedő minőségben gyártva. A kollekció modern streetwear darabokat kínál, játszik az arányokkal, megtalálhatók benne oversize és hosszított modellek, a dzsekikre és az ingekre kapucnik kerültek. Az ikonikus Levi’s® Red Tab és a ‘Two Horse Pull’ feketével jelenik meg a bőrcímkéken, exkluzív márkajelzésként csak ezen a kollekción. A kulcsdarabok egyike egyben egy új tagja Levi’s® szabások portfóliójának – – az 501® Slim Taper – az 501® -es család legújabb tagja, amelyet az inspirált, ahogy Justin hordja a saját 501®-esét. Egy másik kiemelkedő darab a farmer camo Trucker dzseki, amelyet a Levi’s® újonnan bevezetett Project FLX digitális lézer technológiájával nyomtattak.

A különleges kollekció október 4-től érhető el világszerte kiemelt Levi’s® üzletekben és a levi.com oldalon.